Fórum modul

A Webbuilder Fórum modulja háromszintű (főcsoport, téma, hozzászólás), az üzemeltetők és a felhasználók által alakítható tartalmú modul.

A Fórum modul megvásárlásával az oldal üzemeltetője internetes, önszerveződő közösségeket alakíthat ki, ahol a látogatók véleményt nyilváníthatnak az egyes témákban, ápolhatják kapcsolataikat. Ily módon az üzemeltető órákig az oldalán tarthatja a felhasználókat, akik közül sokan valószínűleg rendszeres látogatókká is válnak.

Funkciói

  • Strukturált kialakítás (főcsoport, téma, hozzászólás).
  • Utolsó hozzászólás, csoportnév és létrehozás dátuma szerint rendezhető megjelenés.
  • A témakörök módosíthatóak, lezárhatóak illetve áthelyezhetőek más főcsoportba.
  • Hangulatjelek és képbeszúrási lehetőség a hozzászólásokban.
  • Moderáció

Kapcsolható modulok

  • Kereső modul, melynek használatával az oldal látogatói szavak, kifejezések megadásával kereshetnek a fórumban. A keresés eredményeként a rendszer megjeleníti a keresési feltételnek megfelelő objektumok címét, létrehozásuk dátumát, valamint a szövegtörzsből kiemeli a keresett szavakat, illetve megjeleníti azok szövegkörnyezetét is. Nagyszámú találat esetén lapozható listás nézet segíti a navigációt.
  • Képtár modul, melynek segítségével a kép beszúrás funkció használatakor a képtárból is lehetőség nyílik képet választani.
  • Latest modul, melynek segítségével különböző szempontok alapján (legfrissebb, legkeresettebb, legtöbb szavazatot kapott) hozzászólásokat emelhetjük ki egy külön oldalon, illetve annak valamely részén.
  • Regisztrációs modul, melynek alkalmazásával a fórum modul jogosultságkezelési funkciókkal egészíthető ki. Az olvasási, szerkesztési és topic létrehozási jogok szűkíthetőek kijelölt felhasználókra, illetve felhasználócsoportokra, továbbá megoldhatóvá válik, hogy a regisztrált felhasználók nevét nem használhatja más, be nem jelentkezett látogató, ezzel kiküszöbölve az - esetleges - felhasználói névvel való visszaéléseket. A regisztrációs modul segítségével a fórum oldalak tartalmát olyan kijelölt regisztrált felhasználók, illetve felhasználói csoportok felügyelhetik, melyek a hozzászólásokat moderálhatják (módosíthatják) vagy szükség esetén törölhetik.
 
Vissza
 
aa@c2.hu tryit_clean@c2.hu tryit@c2mail.eu