Telefon alközponti megoldások

Telefonálni kell!

De nem mindegy, hogy hol, mikor, hogyan, és mennyiért. Ahhoz, hogy egy cég sikeresen működjön, elengedhetetlen feltétel, hogy a megfelelő csatornákon elérhető legyen, valamint képes legyen kommunikálni az ügyfelekkel. Kapcsolatba tudjon lépni megrendelőkkel, szállítókkal, illetve a visszajelzések megtalálják a döntéshozó személyeket.

Erre a mai információ alapú társadalomban már számos lehetőség kínálkozik, azonban az egyik legrégebbi, időtálló, és máig nélkülözhetetlen megoldás a telefonos kommunikáció. A telefon az idők során folyamatos fejlődésen ment keresztül, számtalan új technológia kötődik hozzá, a lényeg azonban még mindig ugyanaz: élő hang átvitele két előfizetői végpontpont között. Egy cég szempontjából vizsgálva a kérdést azonban egy telefonos rendszernek ennél magasabb szintű igényeket is ki kell elégítenie.

Legyenek alacsonyak a költségek

A kimenő hívások útvonalának megválasztásával, alternatív fővonalak használatával (pl: GSM adapterek, VoIP fővonalak, előhívószámmal rendelkező alternatív szolgáltatók), és megfelelő tarifacsomagok kiválasztásával rendkívül nagy, akár 50-70 %-os megtakarítást lehet elérni. Lehetőség van továbbá telephelyek közötti ingyenes kapcsolat kialakítására, magán, és üzleti hívások elkülönítésére, egyéni elszámolási rendszer kialakítására, és nem kívánatos hívások (például: emeltdíjas, vagy az adott munkakörhöz szükségtelen hívásirányok) tiltására.

Legyen cége mindig elérhető

Fontos szempont a rendszer méretezésénél, a fővonalak, számmezők számának, és típusának kiválasztásánál, hogy ne forduljanak elő elveszett hívások. Ha a hívó nem éri el a céget, mert állandóan foglalt a vonal, nem veszik fel a telefont, megváltozott a szám vagy soha nem sikerül a megfelelő személlyel kapcsolatba kerülni, akkor a cég megítélésén, presztízsén esik csorba. Ha a rendszer a vállalat folyamatainak, és szervezeti felépítésének megfelelően kerül kialakításra, és kalkulálnak a növekedéssel kapcsolatos igényekkel is, akkor kikerülhetőek ezek a problémák.

Legyen hatékony a munkavégzés

Ha egy alkalmazott munkaidejének jelentős részét az teszi ki, hogy kapcsolgatja a hívásokat, ugyanazt az információt számtalan ügyféllel kell megosztania, üzeneteket ad át, akkor nem tud a tényleges feladatokra elég időt szánni, és elvesznek fontos információk. Megfelelő kialakítással jelentősen csökkenthető a telefonálással feleslegesen eltöltött idő. Call center használatával általános információkat oszthatunk meg ügyfelekkel, a beválasztási funkció használatával a kompetens személyhez, hívócsoporthoz fut be a hívás. A direkt hívószámok lehetővé teszik bizonyos személyek közvetlen elérését, a hangposta használata feleslegessé teszi az üzenetek átadását, az átirányítás pedig elérhetővé tesz bárkit, akkor is, ha esetleg elhagyja a helyét.

Megoldást szállítunk 

  • Cégünk segítséget nyújt új telefonos rendszer tervezésében, kialakításában.
  • Felmérjük a megrendelői igényeket, tájékoztatást nyújtunk az új technológiákkal és az azokban rejlő lehetőségekkel kapcsolatban.
  • Meglévő rendszerek esetén felmérjük azok gyenge pontjait, és közreműködünk a fejlesztési stratégia kidolgozásában.
  • Vállaljuk már meglévő és új alközpontok, telefonos hálózatok üzemeltetését is.

 

Cégünk PANASONIC alközpontokat használ, de megtalálhatóak eszközeink közt a Cisco, a 3COM, a Nokia, a Mobiline és egyéb gyártók termékei is.

Kapcsolatfelvétel

 

Forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!

 

 
 
aa@c2.hu tryit_clean@c2.hu tryit@c2mail.eu