Vállalati megoldások

Egy vállalat életében számos olyan tevékenység, feladat adódhat, amely számítógépes infrastruktúra kialakítását, üzemeltetését igényli.
Cégünk úgy alakította ki szolgáltatási profilját, hogy egy mai modern vállalkozás informatikai igényeinek minden tekintetben professzionális megoldásokkal tudjon megfelelni, legyen szó informatikai rendszer tervezéséről, kivitelezéséről, vagy üzemeltetéséről.

 
 

Rendszergazdai szolgáltatás

Nem kifizetődő cégének egy főállású rendszergazda alkalmazása? Cégünk költségkímélő, gyors, rugalmas megoldást kínál.

Munkatársaink olyan minimum 5 éves munkatapasztalattal rendelkező szakemberek, akik otthonosan mozognak a PC-s hálózatok, számítógépes rendszerek világában és a legkülönfélébb IT problémákkal is képesek megbirkózni.

 

Strukturált hálózatok

Cégünk vállalja már meglévő hálózatok bővítését, új rendszerek kiépítését. Professzionális, strukturált hálózatainkat a megrendelővel szoros együttműködésben oly módon készítjük el, hogy az a későbbiekben könnyen bővíthető legyen.

Szakembereink a telepítést követően minden egyes végpontot egyesével tesztelnek, melyekről leírást készítenek a rendszer dokumentációjában, így az a későbbiekben is könnyedén átláthatóvá válik.

 

Telefon alközponti megoldások

Egy cég sikeres működéséhez elengedhetetlen feltétel, hogy el lehessen érni különböző csatornákon keresztül, valamint képes legyen bármikor kommunikálni az ügyfelekkel, megrendelőkkel, szállítókkal. Ennek egyik legrégebb óta használt, elengedhetetlen eszköze a telefon.

Cégünk vállalja telefonos rendszerek tervezését, kialakítását, bővítését, valamint már meglévő alközpontok és telefonos hálózatok üzemeltetését. 

 

Szakember kihelyezés

Multinacionális vállalatok referenciájával kínáljuk outsourcing szolgáltatásunkat. A kiváló minőségre munkatársaink sokéves, IT megoldások területén szerzett tapasztalata a garancia.

Cégünk vállalja már működő rendszerek üzemeltetését, karbantartását, fejlesztését. A megrendelő igényeitől függően szakembereink a megbízó telephelyén annak hardver- és szoftvereszközeivel, vagy akár telephelyünkön is elvégzik a kívánt munkát.

 
 
aa@c2.hu tryit_clean@c2.hu tryit@c2mail.eu