Strukturált hálózatok

Professzionális, strukturált hálózati megoldások

Partnerek vagyunk, legyen szó a meglévő hálózati rendszer bővítéséről, vagy új rendszer tervezéséről, kivitelezéséről! Egy növekedési pályán lévő vállalatnak ma már elengedhetetlen a korszerű számítógépes hálózati rendszer megléte. Ügyfeleink olyan vállalatok, akik a csoportmunka eszközeinek, lehetőségeinek jobb kihasználása érdekében meglévő rendszerük bővítését, illetve új rendszer kialakítását tűzték ki célul.

Sok hálózati probléma már a tervezés folyamán kiküszöbölhető. Egy rosszul strukturált, nem bővíthető hálózat nagyon gyorsan túlterheltté válik és lelassul. Mindez a munka folytonosságát, hatékonyságát akadályozza, vagy akár el is lehetetlenítheti azt. Egy jól megtervezett hálózattal biztosítható a munka gördülékenysége, és a rendszer bővíthetősége.

Professzionális hálózati megoldások

Strukturált hálózat

Strukturált hálózati rendszerben szabványos elemek felhasználásával olyan univerzális - csillagpontos - kiépítést alkalmazunk, melyben az egyes végpontok igény szerint áthelyezhetők, illetve többféle céllal használhatók.

Egy strukturált hálózat alkalmas:

  • Számítógépes hálózatok,
  • Telefonos rendszerek,
  • Ip-telefon, video rendszerek,
  • Beléptető rendszerek,
  • Kamerás rendszerek,
  • Más hálózati eszközök üzemeltetésére.

Dokumentáltság

A professzionális hálózati megoldások kellő dokumentáltságot igényelnek. Egy összetettebb hálózat több központi gépből, illetve számtalan különböző kábelkötegből is állhat. Ilyenkor a dokumentáltság óriási segítséget nyújt a karbantartóknak, illetve a bővítést végzőknek, ezért dokumentálási rendszerünkben nagy hangsúlyt fektetünk a gyors átláthatóságra és visszakereshetőségre.

Tesztelt rendszer

A telepítést követően munkatársaink minden egyes végpontot egyesével tesztelnek és erről dokumentációt készítenek. Az így elkészülő jegyzőkönyvet a munka befejeztével a megrendelő is megkapja.

Garancia

A cégünk által tervezett és kivitelezett strukturált hálózatokra az átvételtől számított 3 évig teljes körű garanciát vállalunk.
 

Az általunk leggyakrabban használt eszközök és technológiák: CAT6, mono- és multimódusú optikai kábelrendszerek, PANDUIT és LEGRAND passzív kábelezési rendszerek, CISCO, 3COM, SMC hálózati eszközök.

Kapcsolatfelvétel

További információért forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére.


 
 
aa@c2.hu tryit_clean@c2.hu tryit@c2mail.eu